Hodiny na veži

Hodiny na veži

Anotace: určujú rytmus

Hodiny na veži
odbíjajú dvanásť
polnoc či poludnie
rozhodnutie je na nás
tejto veličine
stále pevne verím
ozubené kolesá
zastavené holubím perím
zvon pozná len jeden
monotónny zvuk
či osem, či desať
to je mu fuk.

Na tohto koňa nikdy nevsádzaj
ide len dopredu, tak on podvádza
na tohto koňa nikdy nesadni
pýta si život a neponúka náhradný.

Hodiny na veži
odbíjajú dvanásť
poludnie či polnoc
opýtaj sa sovy
pre niekoho končí
pre niekoho nový.
Autor nikuš, 10.03.2007
Přečteno 326x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí