Dle ročního období.

Dle ročního období.

Anotace: Ze sbírky Raketa letí 2020.

Dle ročního období,
ať se člověk naladí
a nic mu nevadí.

V padajících listech sílu nacházím.
Žádný splín.

Barvy pro vaše srdce naladím.
Hnědou já vždycky měla ráda.
A listy zůstanou pro ježka kamaráda.

A jaro přijde, než se několikrát vyspím.
A májová koťátka
obšťastní má vrátka.

A tak ať zima na dvorku,
nedělá žádnou ponorku.

A krb vytopit!
A bude líp!

Krásný listopad!
Ať neděsí nás žádný chlad
a dobře nám je nastokrát!

To vroucí přání,
co mohu ze srdce si přát
pro každého z vás.

I když chladno na dvorku,
ať každý čechrá sýkorku.

Zima je těžká i pro zvířátka.
Ať každý hřeje i pro druhé svá vrátka!
Autor mkinka, 07.11.2020
Přečteno 148x
Tipy 7
Poslední tipující: Dejvis, Emily Říhová, Tomcat, Donne, jenommarie, Psavec, ARNOKULT
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ju Ju...

09.11.2020 20:05:07 | Dejvis

Díky.

09.11.2020 20:39:09 | mkinka

Zima je vskutku těžká pro zvířátka. Má zahrada sousedí s lesem. Já mám doma zatopeno - srnky mrznou. Vzal bych si je i domů. Ony však vždy utečou (i z mé zahrady, která je obehnána již polorozpadlým plotem).

07.11.2020 10:46:02 | ARNOKULT

Děkuji za velmi citlivý komentář. Vážím si ho a moc zdravím do dnešního dne.

07.11.2020 11:09:25 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí