Jen ta krása lečí

Jen ta krása lečí

To asi hvězda zhasla,
v blankytném poháru snění,
pohledu do zrcadla,
ty naděje nikdy nepromění

Jen rozřihne se na kousky,
možná se mění slova,
možná odhazují masky,
v čase co se v tichu schová.

Dotek krásy fotí sny i všednost,
jen asi prohraje si sní,
nebo čeká milost,
jen svá rozřešení.

Unaven hledí do kraje,
voda si teče pod oči,
jsou to obrazy z ráje,
Jen ta krása léčí.
Autor Radek.oslov.Šafárik, 10.11.2020
Přečteno 124x
Tipy 2
Poslední tipující: Emily Říhová, Vivien
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ano, ta noblesní dáma, co když schází, strádám, a uzdravuju se, hned jak se objevi ve dveřích. Líbí se tvé verše.

10.11.2020 11:55:34 | Vivien

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí