západ života

západ života

Anotace: den a noc, život a smrt

Slunce zachází snad jako by zmíral starý den a krvácel mi nad hlavou.
Po životě přichází smrt tak i po bílým dni následuje černá noc, vždy ráno se ale den znovu zrodí často i s nadějí přichází.
Kdo ví co to znamená, možná jen že smrt i zrození patří k životu a cesta mezi tím?
Je jen dráha plná překážek, klikatá často střepy posetá.
Na štěstí umí být i překrásná to dík okamžikům malým snad i malinkým, první láska velká, jakýkoliv úspěch ať sebe menší, první úsměv dítěte a jeho slova první i obětí milé zkrátka maličkosti za které stojí žít.
Inu snad nemýlím se.
Autor Jiří Hruška, 14.11.2020
Přečteno 202x
Tipy 4
Poslední tipující: mkinka, Donne, Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí