VRŇ

VRŇ

Anotace: ...

zase slyším nějaký
divný zvuky v komíně
na koberci před krbem
hladím kočku na klíně

pořád hledám tu pravou
vztekle jí kroutím hlavou

můj stín sebou mlátí
když sedím nehnutě
svíjí se v křečích

stíne, to stačí
vážně bych byl radši
kdybys přestal

je jako loutka
někdo tahá za jeho špagáty
neboj se ho kočičko
vždyť jsi u táty
vrň

Autor Šimon Sáva, 15.11.2020
Přečteno 133x
Tipy 5
Poslední tipující: mkinka, Emily Říhová, Donne, šerý, Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí