DOBRÉ RÁNO

DOBRÉ RÁNO

Anotace: ...

 

pták malé ptáče

pod křídlem

před deštěm schovává

dobrý den

 

zobáčky do louží

sídliště se probouzí

 

mladá maminka s cígem

veze v kočárku dítě

,, jen co si dá máma

pořádnou hrst prášků

uděláme ti se strejdou

parádního brášku ‘‘

 

dobré ráno převrácené

kontejnery na odpad

někdo ve vás zřejmě hledal zakopaný poklad

 

dobré ráno večerko

vykradli tě v noci ?

myšinu dnes přebil zápach Nguyenovy moči

 

klíčem ryjí do kapoty

svoje jména děcka

dobré ráno mládeži

tak tohle je fakt pecka

 

chlapík v dresu Komety

v igelitce nákup

chleba, párky, petka piva

cíga, lančmít, kečup

 

zakousne párek, cucne si píva

zbytek si nechá na příště

dobrý den pane, jak pak se máme

dobrý den drahé sídliště

Autor Šimon Sáva, 18.11.2020
Přečteno 156x
Tipy 4
Poslední tipující: Emily Říhová, mkinka, Donne, Isla
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Taky se mi líbí, jde o takové normální sídlištní ráno.

18.11.2020 16:01:56 | Donne

Celkem slušný nákup... Jen cígo stojí 100kc...:)
Líbí se mi, takový český Bronx

18.11.2020 14:24:28 | Isla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí