Noční loupež

Noční loupež

Anotace: .

pod záštitou noci

plížím se tmou

houpu se v bocích

stíny jsou mi oporou

 

kontroluji svůj dech

hlídám si svoje kroky

opatrná chůze střídá běh

plížení a i přískoky

 

otevírám dveře pokoje

opatrně beru za kliku

v noci větší ticho je

ale já profík, tohle mám v malíku

 

schody překážkou nejsou

jako ninja že je zdolávám

svojí loupež mám jistou

a tento trezor poznávám

 

otevirám dvířka trezoru

světelná záře tak jasná

vše v tý lednici sežeru

opět mne chytla mlsná

 

tento noční bílý sex

ten zažívám každou noc

ledničku udělat na ex

pak krasný sny a dobrou noc

Autor najrob7410, 18.11.2020
Přečteno 161x
Tipy 12
Poslední tipující: Stanislav32, Bartika, Jeněcovevzduchukrásného, Emily Říhová, Psavec, šerý, vlcatko, Donne, Marten, mkinka, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí