Potápěč

Potápěč

Desítky kilometrů myšlenek
Čekaj mě
A repre dnešního dne:
skleněnka, papír a dvoulitr v batohu
jako záloha
Před výkonem se vždycky musím připoutat
Nerad bych proletěl
čelním sklem mozku
K tobě

Pára svítí jako ozón
Pulzuje voda a kořeny
Skleněný koruny stromů hází prasátka
V hlavě chemickej seminář
A na tkaničce za sebou táhnu
Tvoji tvář

V Trhovce je lom a v něm dva potápěči
Táta byl taky potápěč
Z vrchu to vypadá jak nekonečně hlubokej popelník
plnej zrcadel
a bejt o malinko nekonečnější
přebral bych všechny vajgly
a ze zbytků tabáku vytáhl
Tvou vůni

Táta byl potápěč
Ale vždycky věděl
jak vyplavat z vlastní hlavy
Autor kulhak, 18.11.2020
Přečteno 207x
Tipy 2
Poslední tipující: Emily Říhová, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vítám Tě.

18.11.2020 18:22:03 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí