Konec

Konec

Anotace: ----

Konec!
Už nechci dál žít
Už nechci nikdy bdít
Už nechci nikdy vstát
Nechte mně navěky spát
Prosím nenuťte mě zas vstát
Už nechci žít chci spát

Prosím nebuďte smutní
Mám vás rád ale už nechci vstát
Už ze světa chci jít dál
Už do nebe či pekla tam chci
Už být ze světa odejít.

Nechoďte za mnou
Máte život před sebou
Já neměl na vybranou
Všechny vás zklamal
Proto si život raději vzal.

Děkuji vám za všechny chvíle
Kdy byli jste u mě
V nejhorších chvílích
Podali mi ruce milovali mne
Ale já už chci spát věřte že měl sem vás rád
V náruči ďábla či boha
Už budu usínat.

Nelitujte ale ve svých srdcích
Mě stále mějte vzpomínejte
A říkejte bylo to vysvobození
Už nechtěl žít musíme
Ale dál životem jít je to prostě blb
Ale už je jeho konec nechci už žít chci
Spát ale měl sem vás rád!
Autor Mausik, 10.03.2007
Přečteno 357x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí