Jaro jen pro Ní

Jaro jen pro Ní

Anotace: Věnováno mojí babičce.

Sněženky rozkvetly
a zima odchází,
všude je láska
a první květy se ukáží.

Jaro je tu
a Tvoje ruce vůní proráží.
Miluješ jaro,
i když náš svět už ti nestačí.

Jsi pořád ve mě
a Tvé světlo se rozzáří,
v srdci mi zůstaneš – tady smrt mě nepřechytračí.

Co chci Ti říct – na to blok nestačí.
Co k Tobě cítím – na to hledám marně slova nejlepší.

Jsi mojí duše velikou součástí,
jsi můj rádce a vrba nejdražší.

Pro Tebe chtěl jsem dokázat,
že pílí
a snahou budu
Tvůj vnuk nejlepší.

Má milá babičko,
ať už bolest Tě nesráží,
ať aspoň maličko Tě tahle báseň na duši,
mojí láskou utiší.

Prosím, ještě ne...

Věnováno z celého srdce mojí
drahé babičce
5.2. 2003
(+9.2. 2003)
PS.: Prosím, neberte básníkům ty, které milují.
Autor Diablek, 10.03.2007
Přečteno 313x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí