Moji přátelé

Moji přátelé

Anotace: to je na tom to hezký...vždy tu pro tebe někdo je, i když si myslíš že ne.

Na dlani jednu krásnou chvíli,
v hlavě jeden krásný sen,
vím že jste tu se mnou byli,
když přišel ten nejhorší den.
Nutili mě k úsměvu,
nosili maličkosti pro radost,
říkali usměj se znovu,
a zapomeň na starost.
Byli jste tady,
když opustil mě ten nejdražší,
dávali různé rady,
jak zapomenout co sluší.
Měli jste pravdu,
já nalatěla znova,
přiklonila se na jinou stranu,
a neposlouchala vaše slova.
Duležité však je,
že jste se mnou zůstali,
vzácné pro mě je,
že mám vás vy jste mími přáteli.
Dělám chybu jednu za druhou,
jdu tam kam mi srdce poručí,
vy ohlížíte se za mnou,
a víte že se zas otočí.
Můj sen který je růžoví,
který není reálný.
Utéct bych vždy chtěla,
ale ví že mám vás,
na vždy bych spala,
ale s vámí to jde snáz.
Mám vás ráda,
jste tu když je nejhůř,
když všechno na mě padá
a všechno jde hůř.
Autor ta co bývala Andělem, 10.03.2007
Přečteno 280x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Milý Anděli, je to hezká báseň. I vzhledem k tvému věku.

10.03.2007 21:53:00 | Pilous

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí