Zrcátka bez zrcátek

Zrcátka bez zrcátek

Anotace: Pokračování "Zrcátek". Bylo mi pravdivě řečeno, že nápad je dobrý a zasluhoval by propracovanější realizaci. Zde se o ní asi dost marně pokouším.

Opelichaní kocouři

se na mě dívají

jako na vystrašenou holku

toužící se skrýt

v jejich náručí

 

Když v krátké sukni

vylezu zpoza recepce

spadne jim čelist

 

Ženy některých z nich

mě vidí jako nůž

schopný zaříznout jejich vztah

 

Když přijdeš

nejkrásnější z krásných

schovávám se za deskou

ale tvou čelist

ne a ne zvednout

 

Zůstávám v samotě

odkázaná na příběhy příchozích

přinášejí mi je na svých čelech

 

V jejich očích čtu otázku

zda neodmítnu

jejich připravovaná angažmá

 

Ubytovávám páprdy

a na budíku nastavuji

kolik máš ještě času

se svojí čelistí

Autor Kaj, 25.11.2020
Přečteno 101x
Tipy 4
Poslední tipující: Emily Říhová, šerý, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Líbí se mi.

25.11.2020 09:55:53 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí