CO VIDím

CO VIDím

Anotace: ..

Vše, CO VIDím je strach,
strach a zmatek kolem.
Vždyť neobracíme se v prach,
vždyť nedáváme poslední sbohem.

Vše, CO VIDím je zkouška,
zkouška důvěry v civilizaci.
Dezinfekce, rozestupy, rouška,
mnozí již z těch pojmů zvrací.

Vše, CO VIDím je tlak,
tlak na každého jedince.
Snad ještě neujel nám vlak,
snad dočkáme se prosince.
Autor lukassnajdr, 25.11.2020
Přečteno 171x
Tipy 5
Poslední tipující: Emily Říhová, Donne, Vivien, Marten
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

COVID je mrcha zlá
a mnoho škody nadělá.
Lidstvo snad není bez šance
my dočkáme se prosince.

26.11.2020 10:54:51 | Donne

Zaujal mě nápad CO VID...

26.11.2020 01:24:37 | Vivien

...hezky, vlastně nehezky, aktuální...;-)

25.11.2020 16:03:19 | Marten

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí