Vzdorovitost

Vzdorovitost

Mé stopy v námraze,
dnesky ty první jsou.
Než přijde invaze,
příběhů co sobě lžou.

Olámaný větrem věku,
omletý proudy poznání.
Před minulostí na útěku,
však prost od všeho váhání.

Zkrocený a z jiných úhlů,
pozoruji svoje zítřky.
Hladový ač plný neduhů,
trhám osudu síťky.

Mnoho žil jsem životů,
teď v srdci znovu klíčím.
Přesto neznám svou hodnotu,
když proti proudu býčím.

Zřejmě znovu z výšky spadnu,
statistika mi mi to říká.
Než však opět zcela zvadnu,
osud ve mě má protivníka.
Autor petrzal, 01.12.2020
Přečteno 136x
Tipy 12
Poslední tipující: Emily Říhová, R.K., Psavec, šerý, mkinka, Koala, Donne, Tomcat, ARNOKULT, ccigg
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí