Vítej v pekle

Vítej v pekle

Anotace: ...

začalo to slzou
pouhou slzou
slzou krvavou
co šla si cestou
co tvář má tvoří
pak skončila v moři
v moři krvavém
v moři rudě zbarvené
a já cítil
jak umírám
věděl jsem
že půjdu tam
že nastal ten den
kdy peklo mě volá
cítil jsem ja mé srdce
bije prudce
a ruce
jsou horké
oči pořád jen krev ronily
nebe se zatáhlo
mé tělo se stáhlo
a já jsem šel
šel na cestu stínu
vím že nesu vinu
za mnohé něštěstí
za mnohé utrpení
co lidé prožili
vím že jste se snažili
jít zase dál
jen že já v cestě stál
strašně se smál
a řval
ža budete trpět
trpět stejně jako já
tohle je pomsta má
jen že už vím
že to nebylo správné
teď prosím
o odpuštění
i když je už pozdě
už musím udělat ten krok
a vkročit do može krve
tak se dostanu do pekla
jen že já tam vkročil
když v tom slza tekla
slaná a čirá slza
já jsem žil
teď lidem
každým dnem
jsem pomáhal
ruku pomocnou podával
ani nevíte jakou jsem měl radost
že mohu pomoci
ten den o půlnoci
jsem stál tam
kde polibek od tebe jsem dostal
kde jsem ti pověděl co mi je
čas běžel a si uvědomil
že tohle je peklo
tohle je svět
to je to kam jsem měl vkročit
měl jsem žít
tak aby lidé mnou opovrhovali
aby mnou pohrdali
aby se mi smáli
aby mě pomlouvali
aby mě na kolen skolili
tohle je to peklo
teď dva životy jsem začal žít
ve dne bytost
co má dost
pekla, tohohle světa
a když příjde noc
jsem lovec
co když slyší pomoc
je tam
zahalen v černém plášti
obličej zakryt
aby lidé nevěděli
kdo jsem
pak bych musel s pekla odejít
jen že v tom bych přestal žít
v tom bý mé srdce přestalo bít
lidé mě neznají
nevědí kdo jsem
tomuhle říkám peklo
když zemřu v noci tak i ve dne
když zemřu ve dne tak i v noci
už není mi pomoci
musím žít života oba
abych lidem pomáhal
když tento úděl jsem dostal
vážím si toho
jen mě prosím nechte žít
moc prosím
Autor Mirusek, 11.03.2007
Přečteno 329x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jj, to s tou češtinou je pravda...trocha jiných slov by to dílko obohatila...ale jinak se mi vesměs fakt líbí...

11.03.2007 11:31:00 | Lucyane

ty asi nemluvis anglicky vid?

jo a snaz se v basni pouzit jedno podstatne a pridavne jmeno pouze JEDNOU, cestina je krasny jazyk a ma spousty synonym

11.03.2007 09:05:00 | Maxwell z Keldu

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí