*-*Přijde Mikuláš?

*-*Přijde Mikuláš?

Anotace: *****~~~~*****

*******************

~~~~~~~~~~
Miku,miku,mikuláš
ptá se...
řekni mi holka
jak se máš...
bylas hodná nezlobila
toho svého milovala?
A snídani do postele
od pondělí do neděle
nosíváš mu každé ráno?
To je vážně nevídáno.
Čert ten nemá s tebou práci
v pekle tě chce pro legraci
ty mu dobře navaříš
zatopíš a uklidíš
čert si v pekle libuje...
A Mikuláš?
Miku,miku,mikuláš
si potom zajde na guláš
tam obslouží ho Andělka
ta čekala do úterka.

Pak Mikuláš i s Andělem
a se mnou...čert to vem
chodíme od domu k domu
blblbl,přidáme k tomu
nikde se nás nebojí
jen čerta někdy vyhodí
to když straší i ty hodné
mě či tebe? Neuhodne.
Přiťuknem si na zdraví
máma ty své pochválí...
/vždyť zlobili jen chvíli/
Čert se vrátil do pekla
ta hodná z pekla utekla
pak doma pekla z perníčku
Mikuláše anděla
jen čerta asi spálila....
/ale jenom trošičku/

~~~~~~~~

********************

Autor Květka Š., 04.12.2020
Přečteno 117x
Tipy 11
Poslední tipující: Marten, jenommarie, Vydima27, Isla, enigman, Frr, ccigg
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásná rozpustilá čertovsko Mikulášovská básenka.* ST :)
Krásný víkend i Mikuláše milá Květuško;)

04.12.2020 19:00:36 | jenommarie

Děkuji...

06.12.2020 14:58:13 | Květka Š.

:);)

06.12.2020 18:10:03 | jenommarie

přijde...

04.12.2020 16:32:20 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí