*-*Poděkuje babičce

*-*Poděkuje babičce

Anotace: ****děkuji****

******************

~~~~~~~~~
Sem tam vločka padala
a jenom někde zůstala
na malého sněhuláka
prý se usmála...
ten byl v parku na lavičce
smutný se zdá mé babičce
nesmějte se,věřte tomu
bábi si ho nese domů...

Otevřela mrazničku
pro toho smutnýho světničku
a on se trošku pousměje
a babičce poděkuje...
první sníh dávno už roztál
druhý,třetí,čtvrtý taky
ten další však tady zůstal
pro ty všechny sněhuláky...

Potom každá vločka bílá
na okno se krásně nalepila
bylo to jak bílý květ
ne,přece žádné babičce
nebudeme závidět...

*-*-*
Ani celou kytici
smějí se sněhuláci.

~~~~~~~~~~

*************

Autor Květka Š., 06.12.2020
Přečteno 90x
Tipy 11
Poslední tipující: Emily Říhová, Psavec, ARNOKULT, jenommarie, Marten, enigman, Jeněcovevzduchukrásného
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezká.

07.12.2020 19:51:39 | Psavec

:-)...děkuji

09.12.2020 15:49:19 | Květka Š.

Tak už budou se sněhem ..snad ty vánoce..aspoň tak :).
Zase veselá a mile pohladila* ST

06.12.2020 21:29:00 | jenommarie

taky už jsem jednoho potkal...

06.12.2020 18:38:30 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí