Zloděj oblohy

Zloděj oblohy

Anotace: Narození-----dloooouhé NIC-----Smrt /nemám momentálně svou múzu, jen odrazky/

°

sedmikrásky začly růst
na potných hrobech snů
co chvíli podepřou
rukama oblohu
s polibkem zlatavých úst
vykrojíme Slunci duhu
úsečně netečnou
obkročmo k zemi
/kde přízemní plevel se snadno vzpíná/

vyšplhám po ní
odrazem od krajiny
červená mě nezastaví
očešu hvězdy
z nočních jabloní

a zas se vrátím
s potupou umrlce

mezi cintoríny
Autor EsmE, 11.03.2007
Přečteno 235x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

takový obraty...:)...líbí:)...to se aspoň chce a líbí číst;)

16.03.2007 11:35:00 | Lizzzie

to tvoje "dlouhé nic" se aspoň hezky čte...
;o)

11.03.2007 12:51:00 | recht

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí