Gambit

Gambit

Anotace: Někdy je přátelství jako šachová partie

Kdybys mezi řádky čet,
Zjistil bys, jak se věci mají.
V rohu nestál, neignoroval svět,
Otevřel oči, viděl, která srdce tají.

Tolik toho chci Ti sdělit,
Bohužel přetrvává pokora.
Přestaň svůj rozum dělit,
Vzchop se, než tvé srdce okorá.

Dostal šach.
Neboj, ví, ono je to jisté,
Je snad přítěž, má mít strach,
Nebo ani tvé svědomí není čisté?

Stáhni hrdost a jdi dál.
Neměň se, stejný zůstaň,
Vydechni, pociť žal.
Jsi dobrý člověk, neustaň.

Mrzí mě dnešní dění,
Je teď správný čas se hambit?
Bohužel jiné cesty není
Je pozdě,on již zahrál gambit.
Autor 29petre, 13.12.2020
Přečteno 175x
Tipy 14
Poslední tipující: Emily Říhová, Guldrun, kudlankaW, Frr, mkinka, Koala, ARNOKULT, šerý
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

celkem výstižné ;o) pěkný...

25.12.2020 00:51:41 | Crazymike

:)ST

16.12.2020 07:56:03 | Anii

Děkuji moc!

15.12.2020 13:08:31 | 29petre

Zaujala po stránce obsahové...Ponechám v upomínku hodnocení TIP. Marty elegán

14.12.2020 07:25:44 | kudlankaW

Paráda. TIP.

13.12.2020 19:06:56 | Koala

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí