Zakázaný pohled

Zakázaný pohled

Anotace: Oko, do duše okno...?

Pohledem svým
Vypálím díru
Co říct chci ti
Sítě chytí
Co říct chci ti,
Vážně nevím.

Co znamenat mělo,
Pronikavé spojení,
Zakázaných očí,
Proč se v hlavě točí,
Zakázané oči,
Přináší zmatku dělo.

Chci jinému věnovat,
To okno do duše,
Pohledy pěkné,
Nesmělé smutné lásky květ,
Co donutí ho přemýšlet,
To okno do duše,
Za jeho jej směňovat.
Autor Amiradi, 13.12.2020
Přečteno 183x
Tipy 11
Poslední tipující: Emily Říhová, enigman, Koala, Frr, Rozmarýna, ARNOKULT, jenommarie, šerý, mkinka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

k tomu není co říci...

15.12.2020 18:13:46 | enigman

Parádní. Líbí se mi hlavně první sloka. TIP.

14.12.2020 14:47:02 | Koala

Děkuji :)

14.12.2020 16:31:23 | Amiradi

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí