DOBROU NOC, PÁ

DOBROU NOC, PÁ

Anotace: ...

 

sytý inkout

ostrá tuha

půlnoc, jedna

sklenka, druhá

 

kapání kohoutku

studená večeře

tikot hodin

klepání na dveře

 

venku stojí

moje zítřejší já

kruhy pod očima

povídá:

 

,, vyser se na to,

jdi radši spát

bude to to stát za hovno

dobrou noc, pá ‘‘

Autor Šimon Sáva, 28.12.2020
Přečteno 133x
Tipy 3
Poslední tipující: gallatea, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ale ty neposlechneš, že ne?

03.10.2021 11:01:55 | gallatea

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí