Já ptám se PROČ???

Já ptám se PROČ???

Anotace: ....

Proč v zimě jen matně slunce svítí?
Proč v létě probouzí se ze sna kvítí?
Proč jarní větřík s sebou nese něhu?
Proč Vánoce se topí v sněhu?
Proč déšt ti kapkami tváře ozdobí?
Proč se vlastně střídají roční období?
Proč věčně perou se nenávist a láska?
Proč pohádky vypráví zvíře a kráska?
Proč se musíme klanět dál osudu?
Proč a kdo začal tu životní etudu?
Proč věřící dochází ke zpovědi?
Proč je tolik otázek a jen málo odpovědí?
Proč od zrodu ke smrti člověk míří?
Proč štěstí světem letí křehké jako chmýří?
Proč láska dává žít a pak zabíjí?
Proč ta nekonečná krása citu tak snadno pomíjí?
Proč tolik děláme,aby po nás jen málo zbylo?
Proč něco musí zhynout,aby jiné žilo?
Proč v tužbách se uchylíme k snění?
Proč je věčnost a proč zapomnění?
Proč svět se s námi točí jako kolotoč?

.....nemůžu jinak,já ptám se PROČ???
Autor Michelll, 11.03.2007
Přečteno 259x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Sakra, první co za něco stojí na tomto serveru, i myšlenku to má, no na 15 let dost dobry, jen tak dale, Horatius ma čich na dobré básníky, myslíl, že z tebe jednou něco bude, pokud nepolevíš a budeš psát v obdobném duchu!!!

13.03.2007 21:56:00 | Marcus Aurelius

hm zajímavé a myslím si že i kvalitní dost dobrý mě se to líbilo

11.03.2007 20:11:00 | Jsem ten kdo jsem

Vánoce že se topí v sněhu? Haha...

Tak ne, vážně, je to zajímavé a hlavně to shrnuje spoustu těch nezodpověditelných otázek.

11.03.2007 19:57:00 | lidus

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí