individualismus

individualismus

Anotace: ..

sem jako¨
každej..individualista

pícham si drogy
chlastam litry alkoholu
nekouřim
ale souložim se všim
co se hejbe
a pochvaluju si svůj
bohatej a mladej život

dělam si srandu
normálně kecam
dávam najovi na ruku
sluchátko
a vona poslouchá

to je můj individualismus
moje philosophy of verun

je to naj
a moje sny
že se vodí s e.t.ým za ruku
a ukazuje mu
kde bydlí
střihorukejedward

ten krájí sníh
a timburton to točí..
no a dál už se to zná
Autor veronika, 11.03.2007
Přečteno 278x
Tipy 3
Poslední tipující: ewon, kucky
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jeje,tenhle styl žeru, to je úlet. Sice taky mi jde v básni rozpoutat slovní uragán myšlenek,ale proti tobě to je pouhej nebarevnej odvar.

13.03.2007 15:43:00 | dead-head

Co dodat, prostě individualistická báseň...

11.03.2007 20:22:00 | lidus

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí