Vězení

Vězení

do vězení mi nenapíšeš
přes messenger
na whatsupp
ani placenou smsku

jen ručně psaný dopis
plný zoufalství
marnosti
a stesku

až tě přejde tahle útěcha z chopení
se pera
ozdobí mě moje první
intelektuální kéra

až vylezu
budeš se usmívat
jinde

dost možná
v ještě daleko větší
bryndě

ve vzpomínkách tvých stanu se
čestnou stráží
průvodcem tvou tehdejší
rebelskou vernisáží
Autor OpilyJohn, 03.01.2021
Přečteno 126x
Tipy 3
Poslední tipující: Donne
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí