Jsem jen člověk

Jsem jen člověk

Anotace: Toto dílo je taková milá, dětská obhajoba na to, že každý máme chyby:-)

Jsem jen člověk, duše hravá.
Víš, co to znamená Láska pravá?
Miluju svoje sny,
dělí mě od nich pouhé dny...

Jsem jen člověk, malá holka.
Můj svět je jak barevná školka.
Otočím se na chvíli,
můj život náplní motýli...

Jsem jen člověk, nevinná ovce.
Zůstanu klidně taková i po roce.
Život je hra,
tak nebuď jak kra...

Jsem jen člověk, ráda vyhrávám.
Své srdce ale každému rozdávám.
Ty jsi taky blázínek.
To říkával můj tatínek...

Jsem jen člověk, věrný snílek,
neposedný a zvědavý andílek.
Do nebe a ještě dál,
však to si můj osud přál...

Jsem jen člověk plný života.
Nuda je moje hora Golgota.
Ráda se raduju.
Barevný život miluju...

Jsem jen člověk, moudrá sova.
Písmenka skáčou, motají se slova.
Protože když spím,
nádherný svět uvidím...

Jsem jen člověk plný lásky a vášně.
Srdce sladké jako med, jahody a třešně.
Pěkné sny schovám si,
uložím je všechny do kapsy...
Autor Iliean06, 05.01.2021
Přečteno 160x
Tipy 14
Poslední tipující: Imaginant, Alice Ptáčková, Emily Říhová, V.N.Losinský, Rozmarýna, Vydima27, Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí