Kvajku IV.

Kvajku IV.

bílé sněžné čepice
na hrotech kubistické zdi hřbitova
volavky popelavé

xxx

kradl už od čtyř let
ve třinácti byl obávaným zlodějem
nakonec umřel na útěku z pasťáku

xxx

ledovec roste z vody
postupně vinou mrazu
ani velký lump se nerodí najednou

Autor kvaj, 11.01.2021
Přečteno 182x
Tipy 8
Poslední tipující: Emily Říhová, OpilyJohn, mkinka, Psavec, jenommarie, Frr, CORONATION
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí