Válka II

Válka II

Anotace: Oběti války...

V poklidném životu,
na kraji města.
Žiješ svůj život,
stejně jak ze sna.
Máš krásnou ženu
a dvě krásné děti.
Jenomže válka
náhle vše změní.

Děti jdou bojovat,
chtěl bys jít s nimi.
Na tebe čeká však
úkol už jiný.
S ženou stále přes den,
a občas přes noci.
V továrnách se snažíš,
vojákům pomoci.

O hrozné válce zprávy,
kolují teď světem.
Ty se marně snažíš
dostat ke svým dětem.
Prodíráš se zátarasy
a na frontu běžíš.
U zbořeného domu,
tvé dvě děti leží.

Ach mé děti vstávejte,
nechci zůstat sám!
Vždyť já zde na světě,
jenom vás dvě mám.
Ach mé děti vstávejte,
nemám na vás zlost.
Bez vás další život,
nemá již budoucnost.

V krvavých rukou,
své syny objímáš.
Kdo za to může,
marně se sebe ptáš.
Unaven padáš
v posledním objetí.
U zbořeného domu,
leží tři oběti.
Autor BP, 11.03.2007
Přečteno 299x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

válka je něco šílenýho a nakonec to odnesou nevinní lidé

22.07.2007 21:47:00 | xxx xx s

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí