Nespavost

Nespavost

Nespavost


Dnes v noci jsem se probudil a dlouho zíral do stropu
Házel sebou
Polštář rovnal
Třikrát krku dodal závlahu


Pachuť v puse a celá kůže v plamenech inferna
Neklid v duši
Hlava plná blbostí
Funím, vzdychám, dítě Fromma a Adorna


Pouštím si tedy podcast, abych usnul nějak a co nejdříve
Všichni ti Zezulové a Zlatkovští
Kulatý stůl a detailní popisy vražd
Ulici zavál sníh a já dumám, kdo asi ještě někde nedříme


Sbohem spánku, dnes to nepůjde nebo až nad ránem
Vánoce a konspirační teorie
Ed Gein a kulturní apropriace
Zítra zombie stav, víc a víc, každým dnem, každým ránem
Autor Disspraktik, 14.01.2021
Přečteno 178x
Tipy 7
Poslední tipující: Emily Říhová, Z nitra, Psavec, Vydima27, OpilyJohn, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zkus melatonin - ten pomáhá celé mé rodině :o)

15.01.2021 20:08:35 | Z nitra

pachuť v puse, to znám po svých pitkách..

14.01.2021 17:41:17 | OpilyJohn

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí