Ve rtuti

Ve rtuti

Anotace: .

Maluji zamlklé hvězdy
život bez diváků
a jako když pliveš do mraků
servané plakáty dětství ze zdí

Asi se zalekla láva plavby v oceánu
že nám ten život zasyčel
hádal se had s hadem o krev a pannu
co do kanálu spláchla
voda z vaniček

Ženy brečely a muži se chvěli
před malbou slunce na plátno sněhu
v úkrytech hlav bzučely včely
Mámo táto sleduj..

jak maluji zaniklé hvězdy
po vlastním zániku - vtípek času
proletěl pralesem mihl se městy
nepochopený stírá vločku
z vlasů ti
.
.
_______
Píseň jentak..
https://youtu.be/SChVLyYtRfA
Autor Now, 16.01.2021
Přečteno 170x
Tipy 24
Poslední tipující: vojtěška, jondys, Majda, piťura, Emily Říhová, R.K., Vivien, jarynn, Marten, šerý, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Děkuji.

23.01.2021 08:51:42 | Now

...hádal se had s hadem o krev a pannu...
Hezké obraty!

17.01.2021 08:40:14 | R.K.

Mapy mraků stále pohyblivé a na zemi cest, které s výmoly povedou k vyhaslým cílům a bytí.
Líbí se mi, Nowe.

16.01.2021 16:55:13 | šerý

Rtuť je včela pohyblivá, stříbrná a chtivá..

16.01.2021 13:15:06 | básněnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí