Zpívejte tu píseň temnou

Zpívejte tu píseň temnou

Anotace: Když se melancholie vloudí do mé hlavy...

Zpívejte všichni
Váš zpěv zní krajem,
kde všechno zpustlo
Vše bylo vyhnáno z ráje

Píseň hlubokou
Píseň ztracenou
Čekám,až to, co bylo vzato
bude vráceno

Má duše stůně
Chudinka malá
Ta chyba.
Kde se tady vzala?

Osm dní a osm nocí
jdu z nemoci do nemoci
Pláču,
když do řeky skáču
Autor Elena Suchomel, 12.03.2007
Přečteno 281x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

taky se mi nejvíc líbí ta druhá sloka a vlastně i ty ostatní :-)

14.03.2007 09:31:00 | Sandra_T

Já nevím, co mám říct. Moc se mi líbí, hlavně druhá sloka. Má něco do sebe.

12.03.2007 21:23:00 | Rádoby zoufalá

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí