ČISTĚNÍ ODPADU NA HERÁKU

ČISTĚNÍ ODPADU NA HERÁKU

Anotace: ...

čištění odpadu na heráku

v desátém patře paneláku

 

ze sifonu tahám formeláky

ptají se kde je Osvald

a Lucie

a jestli mám doma piano

 

chci je spláchnout do hajzlu

tady končí žerty

ale záchod je plný Krampusů

děsiví rakouští čerti

 

zvedám telefon a volám fízly

vážně se začínám bát

na druhé straně pan Nárožný říká

ale jistě, prosím, jak si račte přát

Autor Šimon Sáva, 19.01.2021
Přečteno 105x
Tipy 5
Poslední tipující: Emily Říhová, Iva Husárková, jenommarie
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:D no tedy

19.01.2021 11:08:14 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí