Kým dopíšem knihu

Kým dopíšem knihu

Anotace: ...

Ráno vstávam
bez krvi v stolici
a ešte do seba nesypem tabletky
ako piesok do očí útočníka
aby som sa ubránil
pažravým tesákom času

stačí sa mi vysrať
pomilovať so sprchou
vliezť teplakom do čriev
a vykopať chladničke z brucha
pár vajec

nepracovať
zabuchnúť za sebou dvere
a vypadnúť do piči
niekam mimo nenávisť

tam kde ma nenájdu
keď budem čupieť s hovnom
na pol cesty
alebo keby mi náhle
zlyhali životné funkcie

a keď sa rozhodnem vrátiť domov
tak prídem aj sám
alebo povolám krídla hlbokých myšlienok
nech ma unesú mimo únavu
a tisíce krokov terénom
na ceste späť

sídlisku do panelového chrupu
s elektrickým krvným obehom
k USB sexuálnym zážitkom
s nedokončenými textami

už aby to bolo

už len pár strán
Autor Nervaque, 19.01.2021
Přečteno 129x
Tipy 4
Poslední tipující: kikin87, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí