Zapomnění

Zapomnění

Sedíme teď spolu mlčky,

jak dvě slova bez pomlčky,

jak dvě slova bez zbarvení,

láska je pryč a vše se mění.

 

Láska ztratila se již je pryč,

od vrátek zahodila jsi ten klíč, 

sedíme teď spolu, ale v jiném čase,

vyřčená slova zdají se být bezhlasé.

 

Slova a výtky jak ostří nože,

proč nejdou vrátit, ach bože,

proč zraňují a v srdci bolí,

byl tu a je stále pouze pro ní.

 

Je tu stále, leč v osamění,

ten koho miloval již náhle není,

její ústa uzamčená v tichu,

jak moc schází noci plné hříchu.

 

Pryč je splynutí těch dvou duší,

vzdechy jenž smutné ticho přehluší,

teplou dlaní něžné pohlazení,

doteky, polibky a lásky okouzlení,

to vše již upadlo v zapomnění.....

 

Autor Jdarks, 21.01.2021
Přečteno 132x
Tipy 15
Poslední tipující: mkinka, Eru Alonnar, Emily Říhová, Jeněcovevzduchukrásného, Psavec, Vivien, Iva Husárková, Akrij8, Guldrun, MrPterodaktyl, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Smutné jsou vzpomínky na souznění
na krásnou lásku, co byla a už není...
Hodně sil a štěstí, Jdarksi :)

24.01.2021 17:06:40 | Emily Říhová

Obsahem smutek, leč ve verších prima melodie. Líbí se mi.

22.01.2021 11:18:05 | Vivien

Děkuji Vivien,přepadla mě trochu tíseň a zjistil jsem o co vše člověk přijde při ztrátě milované osoby.

22.01.2021 11:38:40 | Jdarks

;-)ST

21.01.2021 22:41:13 | Tomcat

Děkuji moc :-)

21.01.2021 22:48:30 | Jdarks

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí