Mám poéziu rád

Mám poéziu rád

Anotace: Keď si večer hrknem drink verše sú môj marketing

Ó Mc Donald ten si žil
coca-colu s whisky pil
hamburger mu dodal síl
je to firma čo má štýl

Ja mám v hlave samý rým
v noci tvorím cez deň spím
keď si večer hrknem drink
verše sú môj marketing

Firmu som si založil
básňami ju obložil
Niekto o nej šíri
že má zisky menšie
Dva a dva sú štyri
a bude aj lepšie

Kúpim rozprávkový sen
predám roztúlaný deň
zložím báseň čo má dej
nápadov mám habadej

Kazdé ráno aj päťkrát
rátam súčet všetkých strát
Aj keď firmu čaká pád
ja mám poéziu rád

Radšej ako hamburger a colu
Raz aj ich akcie pôjdu pekne dolu
Autor Luboško, 12.03.2007
Přečteno 250x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To je tak skvěle vyjádřené:-D

Říkají HAS, nesouhlasím - hoř dál:-)

13.03.2007 20:49:00 | Rádoby zoufalá

uzasny.. =)
dekuju za hodnoceni, potesi =)

13.03.2007 08:04:00 | Gabika

Len domáci HEMBURGER!
Ten si dám,
tak tomu ver!

12.03.2007 10:29:00 | džemo

... to je dobře, že máš rád poezii ...

12.03.2007 08:55:00 | Alci

moc povedený...ha, ha, ha...

12.03.2007 08:41:00 | Jarky

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí