Své staré básně

Své staré básně

Do ticha múza se tulila
ve své neřesti
ticho jen mlčelo
kouřila cigaretu
stokrát zdraženou
v tom jen duhu překlenou
pro trochu umu
láhev rumu
potají dopijela
potácela krajinou
utíkala za jinou
svou neřesti
klíčem pro štěstí
jen ústa zamkla
aniž se zřekla
své další pohádky
zadními vrátky
zas spatky
na splátky
své staré básně koupila.
Autor Radek.oslov.Šafárik, 23.01.2021
Přečteno 106x
Tipy 2
Poslední tipující: Iva Husárková, Guldrun
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí