angel-aAjávprázdnymkině

angel-aAjávprázdnymkině

Anotace: ..

bejt
anděl
v černobílý paříži
co se chce zabít
aby někomu pomoh
je ten nejlepší způsob
jak vůbec bejt

chci to
ale musela bych
se znát s lucem

a on má radši
mathildy než verun

a tak se znam
s najem
a ten má nejradši
verun
a z cest s házenou
mi vozí marcipán
Autor veronika, 12.03.2007
Přečteno 314x
Tipy 2
Poslední tipující: ewon
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí