Inzerát

Inzerát

Anotace: ***

Nehledám vztah s žádným ze svých ex,
nehledám lásku a ani sex.
Chci se znova cítit flirtem zblázněná,
z dlouhých pohledů si nechat podlamovat kolena.
Být žádaná a dobývaná jako hrad,
mluvit o tobě s radostí, že jsi jen kamarád.
Tetelit se, že i jiní po mě touží,
že se líbím i jinému muži.

Tak napiš a budeme si hrát,
budeme flirtovat.
Toť můj inzerát.
Autor melebele, 12.03.2007
Přečteno 283x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Líbí se mi ta radost z očekávání ale i ta, co vychází z tebe

12.03.2007 15:23:00 | Marfuša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí