Bílá imprese II

Bílá imprese II

Němé odlesky

studeného slunce

na okenních tabulkách

opuštěného domu

 

Ticho nemám integrované

neumím si ho vážit

v hlavě hluk slov

mocných a protichůdných

vytvářejí dojem

rušné křižovatky

 

Ve vzduchu je cítit

Tíha slov

které mají paralyzovat

 

Ticho mi dělá dobrou službu

je převaděčem z říše hněvu

do hájemství smutného patosu

Autor Kaj, 29.01.2021
Přečteno 111x
Tipy 9
Poslední tipující: Iva Husárková, jenommarie, Psavec, mkinka, Frr
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ta některá ticha..;)

30.01.2021 18:18:58 | jenommarie

Díky Maruško, krásný večer na jih

30.01.2021 19:08:17 | Kaj

Děkuji ti Kaji a nápodobně..přeji TI krásný večer:)

30.01.2021 19:10:28 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí