V hospůdce

V hospůdce

V hospůdce hukot

Jak v úle tlukot

Křídel trubců zní

Královna tiše

Báseň si píše

O lásce své sní

 

O koutku tichém

S velikou postelí

Na které se smíchem

Zdaleka nelení

 

On, ona jedno jsou

V pletenci milostném

Neslyší, nevidí,

jen se povznesou

Úžasným splynutím,

orgasmem dvou

V objetí……

Autor Aramgad, 29.01.2021
Přečteno 92x
Tipy 4
Poslední tipující: mkinka, Emily Říhová, jenommarie
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

@jenommarie
fajn

30.01.2021 21:16:35 | Aramgad

V koutku zasněně
píše básně své
láska jí září z očí
hospodský pivo točí:)

30.01.2021 19:41:42 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí