Zrada

Zrada

Anotace: Psala jsem to před rokem o hodině matiky. tak to berte s rezervou...

Jak zrádný je smutek,
Jak zrádný je stín,
zrada je myšlenka jímavá
A jako oni dobře to vím,
Tak chutná zrada vnímavá.

Sama uprostřed těch,co kdysi
mi byli oporou.
Zrada jim zkazila srdce, mysli
a nechali mě bláhovou.

Co já vím v temnotě slov,
ten cizí temný les.
Místo smíchu-na mě lov,
místo smíchu-kdes?

Kdes přátelství zrádné,
kdes odvrácená tváři?
Kéž vše by bylo snadné.
však stěžujte si lháři,

Ta zrada bolí uvnitř
a samota též,
Ten tepající puchýř,
dej sbohem a běž!
Jen to neprotahuj...
Autor Belinda Zito, 12.03.2007
Přečteno 361x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Rýmy to velmi kazí...působí účelově.

17.03.2007 12:41:00 | Epona

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí