Slabost jako síla

Slabost jako síla

Slabost je mé dvojče

parťák pro každou špatnost

nedáme bez sebe ani ránu

 

Koupeme se spolu

v paprscích Pravdy

opalujeme se

v provazech deště

kterými nás chce

k sobě přivinout Pravda

 

Když ale v blesku

zjeví světlo

před kulisou vody

zapomínám, že Slabost je i zbraň

lovecký křivák

 

Schovávám se

pod přístřešek Lži

 

Za okénkem

je opona šatů Sugesce

dcerky majitelky domu

rozhnuta

Autor Kaj, 01.02.2021
Přečteno 145x
Tipy 5
Poslední tipující: mkinka, kdotoví, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí