Nazvi to jak chceš

Nazvi to jak chceš

byste to nazvali jak?

šmejdil jsem bytem a neměl do čeho
určitě to znáte
chvilky před odchodem do společnosti
 
dobrovolně se chystáte vyměnit 
svůj ostrov klidu za 
halasení
pokřikování
cvrkot
otírání se cestou na záchod
dávání přednosti při procházce 
mezi stoly
 
schválně jak byste to nazvali
 
vzal jsem slabej lihovej fix
a na jedno předloktí si napsal číslo 28053
ve stylu tetování židů při příjezdu do koncentráku
a na druhou ruku exkluzivně vyvedenej
hákovej kříž
 
co byste tomu řekli vy
v tejhle hrozně moc těžkej době
po informačních povodních
 
a - znevažování židovského utrpení 
b - oslava fašizmu fašistou
c - solidární gesto historikovo snažícího se o osvětu
d - anarchistická provokace antifašistou
 
já jsem tipoval reakci
"bože můj
ty jsi blb"
 
a tak jsem si jako krajně ortodoxní radikálně fanatický
nepřítel rouhání
celý večer nevyhrnul rukávy košile
Autor OpilyJohn, 02.02.2021
Přečteno 179x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí