3. Sen o životě

3. Sen o životě

Anotace: Takový povzdech nad životem, o kterém vzhledem k situaci jen sníme. Snad zase brzy budeme moci žít svůj sen.

Odcházím ze dveří
        vždyť nikam nemusím
davem se proplétám
        ulicí bez lidí
po snídani stavím se
        v kavárně zrušené
do práce dorazím
        v pyžamu, v papučích
kolegy pozdravím
        smajlíkem na týmsech
po práci navštívím
        divadlo zavřené
a když domů vrátím se
        - vlastně ne!
uléhám ke spánku
        s pocitem prázdnoty
a žiju svůj sen
        a sním o životě.

Autor yingwei, 12.02.2021
Přečteno 125x
Tipy 4
Poslední tipující: Emily Říhová, mkinka, Guldrun
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí