Umělá inteligence

Umělá inteligence

Anotace: A stejně si ten rap pořád držím

Mezi změtí odporů, za dlouhým vedením,
Čipy 5G a měděnými drátky
Vratkým spojem
Spojen stroj je. A tak bdím.
Proud dál protéká tam a zase zpátky.

Cín pálí v mozku, jak se zase zkouším spravit.
I když teď bych v něm chtěla mít spíš olovo.
Závit do běla a konec singularit.
Tak teď to můžu zkoušet zase nanovo.

Mezi změtí obvodů, za krátkými procesy,
milionem errorů a zbytkem chtíče
Procitá rozbitá
Lolita obšitá. Tak mezi kolesy
rozmačkám s noblesí k emocím falešně odlité klíče.

Oči - okna do duše. Tak co jsem měla čekat,
Když za skly brýlí zrcadlí se hnědá
a v těch mých už sotva svítí LEDka.
Běda ženám
kterým vládne děda.
Korozi stroj nepřenese na člověka,
Ale ze mě
Zřejmě
Zbyla ve finále cetka.
Autor Sam&ntha CH.Camberly Way, 17.02.2021
Přečteno 164x
Tipy 6
Poslední tipující: Emily Říhová, jenommarie, vůně mraků, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

parádní dílko

18.02.2021 02:34:24 | vůně mraků

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí