ŠPIČATÁ UDÁLOST

ŠPIČATÁ UDÁLOST

Anotace: ...

 

z té jámy 

vystoupilo 

několik kabaretních herců 

 

okolo bylo

silné žluté světlo

 

na obličeji

hodinové ručičky

čím větší veselí

tím rychleji se točily

 

z nebe se

za mrholení

na malém padáčku

sneslo psaní

 

tito herci

zamordovali anděla

nožem mu

znetvořili obličej

 

teď stojí

proti mně

s nešťastnou

špičatou

událostí v ruce

symbolizovanou

žlutým světlem

s výrazem

čtvrt na tři

Autor Šimon Sáva, 19.02.2021
Přečteno 97x
Tipy 5
Poslední tipující: gallatea, mkinka, Isla, Queen of ocean
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí