Pro a proti

Pro a proti

Anotace: Přeci jen nás něco na tom světě drží zuby nehty... =)

Co vlastně mám od života čekat??
Samá rozhodnutí, málo času. Musíme tak spěchat??
Když se nad vším zamyslím trošičku,
Asi jsme zvolili špatnou cestičku.

Život, zlo, život, dobro, život a zlo.
Život přináší i velké ztráty.
Poraníš se snadno, jako o sklo,
Na které nestačí žádný lék, ani čaj z máty.

V životě se každý musí bát.
Čeho se bojím já?? To vám ráda povím.
Až vánek jednou bude silně vát,
Že všechno jen lež, to když se dozvím.

A proč si to myslím?? Taky se ptáte dál??
Proč se lži bojím?? Přiznejte: Kdo by se nebál??
Vědět, že všichni blízcí vás v srdci nemají.
I kamarádi a partner vám to zatají.

Lehká je jejich ztráta,
Těžké vidět jejich nenávist.
Co když to tak cítí máma i táta.
Co když je ve všem pouhá závist??

Zášť, úzkost, bolest, zloba.
Asi to jsou velmi silná slova.
Ale co když je všechno jenom lež??
Pak uprostřed smutku zůstaneš!!

O všechno, co bylo, bys přišel hned.
Jako kdybys velký sousto lží najednou sněd.
Ta představa mě děsí velice.
Jako v temnotě police.
PLNÁ LŽÍ

Co když nesním??
Co když je pravda, že všichni mi jen lžou??
Tak to ať do pekla vzpomínky se mnou jdou!!
Život by za nic nestál pak,
Kdybych umřela, byla bych jak svobodný pták,
a letěla pryč do oblak.

LŽÍ SE V ŽIVOTĚ BOJÍM VELICE,
ŽE ZTRATÍM TO, ČEHO SI CENÍM NEJVÍCE.

Ale život je i o kráse,
láska je zdrojem ke spáse.
Když cítíš lásku kolem sebe,
Když Ti někdo snese modré z nebe!
TO JE KRÁSA

Všechno kolem tebe rozkvétá,
Ale slepota z toho může býti,
Někdo dá ránu, co nejde zahojiti.
Ale ne, to se snad nestane.
Štěstí snad nikdy neustane.

Ty se budeš vznášet dále,
Jako tanec na nekonečném bále.
Láska je zdrojem úspěchu,
Přeci na ní myslíš i ve pěchu.
TAK SE JÍ DRŽ I NADÁLE
Autor petunie.pet, 12.03.2007
Přečteno 412x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí