Tvoření díla aneb cesta k oblázkům 

Tvoření díla aneb cesta k oblázkům 

Anotace: averze k tvořícím šílencům a následně nepochopitelný obdiv jejich děl

k dílu úctu

každý si vytváří

až z pohledu tuctu

až v bodavé záři

 

živoření, pár zlaťáků 

a tvoření děl

v příbytku na splátku

 

jak zničeně bděl 

 

při tvoření každý odstup si vytváří

na bláznovství se totiž

nikdo moc netváří

když ti to pomáhá, budiž

 

to slyšim všude

a ještě toho bude

 

a náhle prásk a hrom 

a v zatvrzelých lidech

nastane zlom 

už nejsi v stínech

 

toho drahýho pokoje

 

a tupě sdílí obrázky

s útržky textů 

nesmyslně vytržených 

 

tak pojďme raději 

 

sbírati oblázky

bez potřeby sextů

za uši přitažených

 

Autor Donutkaa, 19.02.2021
Přečteno 152x
Tipy 3
Poslední tipující: přema, Dávid, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Kdyby na konci vypadlo ještě jedno písmenko z pomýleného, do podoby
"bez potřeby sexů", pak by bylo jistě zbytečné přitahovat k sobě partnerku
"za uši přitažených". Nic ve zlém, život je jedna velká sranda...

20.02.2021 09:54:28 | Lesan-2

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí