snahanesnaha

snahanesnaha

Anotace: srandy

ztracená

 

ve dnech

v týdnu 

v prostoru 

 

přemýšlím

 

o snech

o jídlu

osudu

 

jak nezarmoutit unavenou matku? 

jak dosáhnout úspěchů (úsměvů)? 

jak nevynechat studijní látku? 

není mi dvakrát do zpěvu 





relaps

scénáře 

představy 



pro vás 



v měsíci vodnáře 

stíny mě dostaly 

 

snažit se pro vás

pak navázat provaz

podkopnout stoličku

rozšířit zorničku 



křup 



nikdy víc 

 

snažit se 

 

pro sebe? 

 

pro tebe. 

Autor Donutkaa, 20.02.2021
Přečteno 191x
Tipy 6
Poslední tipující: přema, Dávid, mkinka, vůně mraků
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pre teba :)

15.03.2021 00:20:33 | Dávid

Přidávám se ke komentáři vůně mraků a sdílím ten samý názor

20.02.2021 19:52:25 | mkinka

vždy hlavně pro sebe

20.02.2021 13:56:01 | vůně mraků

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí