Nevšednost

Nevšednost

Anotace: asi kdysi dávno . . .

Ruka jako had či provaz
po nohou ti stoupá výš.
Panák v krku dává odvaz,
sladká je touha a ty jíš.


Jak pstruzi třou se jazyky,
vlhkost mě zve stále blíž.
Nezastaví mě knoflíky,
jsem Démon a ty to víš.

Co venku čeká dálka je,
teď pohltil nás jiný svět.
Zlobí i ten kdo si hraje,
tak podmanivě voní květ.

Jde o chvilek jenom pár,
než procitneme v dospělost.
Jeden večer není zmar,
jen lék na naší zbabělost.
Autor petrzal, 22.02.2021
Přečteno 118x
Tipy 6
Poslední tipující: mkinka, Iva Husárková, jenommarie
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí