Jaro v kostech

Jaro v kostech

Anotace: Trocha optimismu po ránu

O holý kosti se tře tající sníh
moje tělo tiše tlí,
tlí si v závějích...

Nic na tom nemění ani tažní ptáci
co po všem špatným se zas do hezkýho vrací

Proč je vítat bujnou oslavou?
Když já budu tou první potravou...
Autor Gigy, 24.02.2021
Přečteno 157x
Tipy 1
Poslední tipující: mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Chtěl bych ti napsat v dopise,
ve sněhu vole netlí se.
Bohužel známka přidrzlá,
když jsem jí olíz přimrzla.

24.02.2021 17:43:35 | praetorian

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí